Kedves látogató!

 

Szeretettel köszöntjük Zalabér község honlapján!


Kérjük ismerje meg életünket, értékeinket.

Megköszönjük,  ha véleményével, javaslataival és cselekedeteivel segíti mindennapi munkánkat!


Zalabér község önkormányzata

Az Ön böngészője nem támogatja a Flash tartalmat. Telepítse fel a bővítményt.

Zalabér község településfejlesztési koncepciójának véleményezése
Kedves Lakosaink, partnereink!
 

 

ZALABÉR_png.png

 

 

 

Zalabér Község Önkormányzata a 30/2015.(IV.28.) számú képviselő-testületi határozatban döntött arról, hogy új településfejlesztési koncepciót készít, mely alapján a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 16.§ (1) bekezdés c) pontjának megfelelően új településrendezési eszközöket – településszerkezeti és szabályozási tervet, valamint helyi építési szabályzatot - készít.

 

Kérem Önöket, hogy az itt elérhető a településfejlesztési koncepcióhoz és a településrendezési tervek felülvizsgálatához készített megalapozó vizsgálatot, valamint a településfejlesztési koncepciót áttttanulmányozás után véleményezzék. 

 

 

A tervezett településfejlesztési koncepcióra és településrendezési eszközökre vonatkozó javaslatok, vélemények postai úton levélben, elektronikusan az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, illetve személyesen jegyzőkönyvbe foglaltan lehet közölni az önkormányzattal.

 

Zalabér, 2017. július 6.

 

 

Zsuppán József

polgármester