Kedves látogató!

 

Szeretettel köszöntjük Zalabér község honlapján!


Kérjük ismerje meg életünket, értékeinket.

Megköszönjük,  ha véleményével, javaslataival és cselekedeteivel segíti mindennapi munkánkat!


Zalabér község önkormányzata

Az Ön böngészője nem támogatja a Flash tartalmat. Telepítse fel a bővítményt.

Településképi Arculati Kézikönyv

Kedves Lakosaink, partnereink!

 ZALABÉR png

Zalabér község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény előírásai értelmében a hatályban lévő helyi építési szabályzat településképpel kapcsolatos rendelkezéseit megszünteti és mindezeket az építészeti és természeti értékek helyi védelmével, valamint a reklámok elhelyezésének szabályozásával kapcsolatos rendelkezésekkel kiegészítve egységes formába szerkesztett településképi rendeletbe kívánja foglalni. A településképi rendeletet megelőzően elkészítjük a településképi arculati kézikönyvet, mely dokumentum a megalapozó vizsgálati munkarésze az új önkormányzati rendeletnek.

Ezúton kérem Önöket, hogy a településképi arculati kézikönyv munkaközi anyagát véleményezni szíveskedjenek. A dokumentum elérhető: itt.  

 

A településképi arculati albummal kapcsolatos javaslatokat, véleményeket postai úton levélben, elektronikusan az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címre, illetve személyesen jegyzőkönyvbe foglaltan lehet közölni. A döntéshozatal előtt a lakossági fórum kerül megtartásra előreláthatóan 2017. december 19-én, amely pontos időpontjáról a későbbiekben adok tájékoztatást.

 

Zalabér, 2017. december  6.

 Zsuppán József

 polgármester