Kedves látogató!

 

Szeretettel köszöntjük Zalabér község honlapján!


Kérjük ismerje meg életünket, értékeinket.

Megköszönjük,  ha véleményével, javaslataival és cselekedeteivel segíti mindennapi munkánkat!


Zalabér község önkormányzata

Az Ön böngészője nem támogatja a Flash tartalmat. Telepítse fel a bővítményt.

A mi kis falunk

Köszöntöm a Látogatót!

 

Nagy örömömre szolgál, hogy új honlapja lett településünknek, amelyen keresztül gyorsan kapcsolatba tud lépni érdeklődő Olvasó és Zalabér – minden szegmense – egymással. Kölcsönössé válhat az egymásra találás helyiek és környékbeliek, településünkről elszármazottak, szolgáltatók és megrendelők, a társadalmi élet valamennyi szereplője között.

Régi - megfogalmazott – vágya teljesül ezzel a honlappal a Zalabérből elszármazottaknak is, akik hűséges szeretettel látogatják a településen maradt szeretteiket és/vagy emlékhelyeiket, a számukra is fontos rendezvényeket, ahol az egymásra találás öröme és közös emlékezések mellett a – szerény - fejlesztési lehetőségek, jobbító/szebbítő gondolatok is kicserélődnek, amiből tovább lehet építkezni: közösen...

 

De jó lehetőség lesz a honlap választéka vidékfejlesztőknek, vendéglátóknak, pihenni vágyóknak, hagyományőrzőknek, az egészséges életmódot képviselőknek, a helyi örökség kutatóinak, civileknek, vállalkozóknak, önkénteseknek, bárkinek, mindenkinek..., aki csak egy hajszállal is kötődik, vagy szeretne kötődni Zalabérhez.

Remélem, hogy minden Olvasó talál benne – a maga számára – hasznos vagy használható információt, amiért érdemes volt létrehozni a Zalabér honlapot.

Remélem azt is, hogy a honlapon keresztül eljuttatott hasznos ötletekkel, javaslatokkal még vonzóbbá tehetjük ezt a gyönyörű – fejlesztésre váró - természeti –, és épített környezetében páratlan települést, ahol barátságos, vendégszerető, szorgalmas emberek élnek.

 

Zsuppán József

Zalabér község polgármestere