Tisztelt Zalabériek!

Az összetartozást sokféleképpen lehet kifejezni. A 2020 -as év minden családot érintett, megérintett. Nehéz időszakot éltünk meg, s jelen van mind a mai napig életünkben. Az emberi kapcsolataink sérültek, hisz a találkozás örömét szinte egész évben nem élhettük meg személyesen, és ez sajnos Adventi időszakban sem valósulhat meg.

Amikor egy gyertya lángja emlékeket jelenít meg, egy ünnepi asztalon csak elmerengünk fényében, s szeretteinkre gondolunk……. ilyenkor lélekben együtt vagyunk!

Varázsoljunk Örömet egymás arcára advent első vasárnapján. Kérem Önöket, hogy november 29-én, 18.00 órakor gyújtsanak gyertyát ablakaikban, vagy egy karácsonyi jelképet, füzért. Az ünnep közeledtét, az várakozást, a melegséget, az örömöt, a szeretetet és azt, hogy vagyunk egymásnak fejezzük ki ily módon.  Szeretnék a településen autóval végig menni, minden utcában, minden házat videófelvétellel megörökíteni. A felvételből egy karácsonyi kisfilmet készítek melyet Zalabér honlapján mindenki megtekinthet.

Kérem, vegyenek részt ebben a kezdeményezésben, és szerezzünk örömöt az utcán közlekedőknek, a szomszédunknak, a településen áthaladóknak, de legfőképpen Saját Lelkünk Gyermekkori Énjének!

Ez is egy Érték! Karácsony piciny üzenete!

2020. november 29-én lélekben találkozzunk!

Köszönöm!

Skip to content